Praktijkvoorbeelden op publiq.be

Wist je dat het Familiemanifest ontwikkeld werd door publiq vzw? Op de nieuwe website van publiq kunnen we de praktijkvoorbeelden nog beter weergeven. Daarom verzamelen we ze vanaf nu op publiq.be

Op publiq.be vind je alle praktijkvoorbeelden die uit de verschillende projecten van publiq vzw voortkomen. Zo vind je er heel wat good practices rond bijvoorbeeld cultuureducatie, jongeren en mensen in armoede. Om alle kennisdeling zo goed mogelijk te bundelen, verzamelen we op de website vanaf nu ook de good practices rond familievriendelijkheid.

De good practices die al op familiemanifest.be gepubliceerd werden, vind je nu zowel hier als op de nieuwe publiq-website. De nieuwe praktijkvoorbeelden verschijnen vanaf nu enkel op publiq.be. Je vindt ze hier, of door op publiq.be naar Inzichten en praktijk te surfen. 

Good practice

Klare taal

Begrijpen kinderen de inleidende tekst bij een tentoonstelling die je organiseert? Is je bibreglement misschien wat moeilijk geformuleerd? En is de familiebrochure van je cultuurcentrum ook te begrijpen voor families die de taal nog niet helemaal onder de knie hebben?

publiq vzw, 2020 | Ontwerp door Statik | Contact | Gebruiksvoorwaarden | Privacyvoorwaarden | Cookies